Last Friday Night

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Aika kuluu juuri nyt ihan siivillä! Nämä kuvat ovat odottaneet viime viikon perjantailta saakka  julkaisua  meinaten unohtua julkaista kokonaaan.  Kahden viikon kuluttua tähän aikaan yksi kiireisimmistä jaksoista tätä vuotta on ohitse. Odotan jo kovasi hieman rauhallisempaa elämää voidakseni keskittyä itselleni tärkeisiin asioihin; perheeseen, ystäviin ja oman hyvinvoinnin lisäämiseen. Jo tieto arjen helpottumisestaa huojentaa ajatuksen tasolla. Viime viikot ovat olleet melkoista tasapainottelua arjen, työn ja erään pian päättyvän projekin pitkällä ja kiikkerällä trapetsilla.

Vietimme ihanaa perjantai- iltaa ystäväperheemme viihtyisässä puutarhassa ilta- auringosta,  hyvästä seurasta ja emännän loihtimasta herkullisesta rahka- raparperi-piirakasta nauttien. Ihan parasta oli nähdä rakkaita ystäviä sekä heidän pikkupoikiaan kiireisen kevään ja ihan liian pitkän tapaamistauon päätteeksi. 

Rento ja kiireetön yhdessäolo oli ihan parasta juuri nyt! Uskon ihanan perjantai- illan ladanneen akut juuri sopivasti siihen saakka kunnes arki mahdollistaa vastaavat yhteiset hetket tärkeimpien kanssa taas hieman useammin. 







Mitä Teille kuuluu sinne ruutujen toiselle puolelle? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |