Mekkotehtailua; kirja- sekä blogivinkit

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

 Tunnetteko jo blogin "Mekkotehdas"? Mekkotehtaan Kirsikka ja Sunna valloittavat iki-ihanilla mekoillaan ja muilla itse tehdyillä ihanuuksilla yhteisessä blogissaan sekä kahdessa kirjassaan. Taitavien naisten esikoisteos "Mekkotehdas" on "äitien ja tyttöjen puuhakirja" jossa  leikit, mekot, lavasteet ja tilpehöörit syntyvät kuin liukuhihnalta. Kirjassa esitellään havainnollisin ohjein lasten mekkoja ja muita kekseliäitä käsitöitä. Olen selannut useaan otteeseen tätä valloittavaa kirjaa kirjakaupassa; harmikseni perheemme Neiti on jo sen verran "iällä" että hänen mekkomieltymykset ovat enemmän kulloinkin vallitsevan trendin mukaisia. Olen toivonut salaa kyseistä kirjaa selaillessani vastaavaa teosta keskittyen naisten mekkoihin. Jokin aika sitten kävin Tyttäreni kanssa tutustumassa paikallisen uuteen kauppakeskukseen. Tein kirjakaupasta erittäin mieluisan löydön, "Mekkotehdas aikuisille"- kirjan! Toiveeni oli kuultu! Voitte varmaan arvata kuinka sitten kävikään; no, kirja lähti jo saman iltana tilaukseen.
 

"Mekkotehdas aikuisille" on käsityö- ja kaavakirja jonka mekot on suunniteltu ja mitoitettu aikuisille naisille.  Kirja jatkaa suuren suosion saavuttaneen Mekkotehtaan viitoittamalla tiellä, ja mikä parasta, tästä kirjasta löytyi jotain niin äidille kuin yläkouluikäiselle Tyttärellekin! Kirja tarjoaa sivu toisensa jälkeen visuaalisen elämysmatkan kauniisiin hetkiin valokuvaaja Krista Keltasen upeiden kuvien tunnelmissa. Krista on ehdoton valokuvaajaidolini, hänen kuviinsa  pääset tutustumaan täältä . Ihanat Kirsikka, Sunna, Krista ja kaikki tämän kirjan takana puuhanneet; huippuhienoa työtä!

 



Olen mekkotehtaillut kahden mekon verran ja kolmas on työn alla. Tytär on hankkinut isoäitinsä kanssa mekkokankaan yhteisprojekti mielessään. Kyseessä on siis hyvä hankinta; iloa isoäidille, tyttärelle sekä lapsenlapselle!
 
Oletteko jo tutustuneet tähän kirjaan? Onko joku malleista päässyt "tuotantoon" saakka?
 
 Mekkokelejä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |