Blogipolku

torstai 28. toukokuuta 2015

Blogien seurantaan on useita hyödyllisiä palveluja. Suomalaisten blogien etsimisessä ja löytämisessä suurena apunani on toiminut pitkään Ilta-Sanomien Blogilista. Olen löytänyt Blogilistan avulla lähes kaikki pitkäaikaisimmat seuraamani blogit. Omat blogini ovat myös olleet Blogilistalla ja tavoittaneet sitä kautta lukijoita. Jokin aika sitten Blogilista julkaisi tiedon siitä että Blogilista.fi-palvelu lopettaa toimintansa 1.6.2015. Lämpimät kiitokset Blogilistalle vuosien yhteistyöstä. Mutta mikä nyt neuvoksi?  

Ei hätää sillä Blogilistan lopettaessa toimintansa blogeja voi seurata esimerkiksi Bloggerissa, Bloglovin´ssa, Facebookissa ja Instagramissa. Blogien etsimisen ja seuraamisen on nyt mahdollista myös uudessa Blogipolku- yhteisössä. Oletteko Te jo kuulleet Blogipolusta? Itse tutustuin hiljattain Blogipolku- yhteisöön ja löysin jo ensimmäisellä selauskerralla itselleni useita uusia, korkeatasoisia blogeja. Blogipolku kuvaa toimintaansa näin:

"Blogipolku on uusi yhteisö kaikenlaisille bloggaajille ja blogien lukijoille. Tarkoituksenamme on tuoda bloggaajille näkyvyyttä, uusia yhteyksiä ja postausideoita. Palvelu on kehitetty yhdessä bloggaajien kanssa heidän ideoitaan kuunnellen ja toivomme saavamme kallisarvoisia ideoita myös muilta käyttäjiltä."

Pics By J:n Johannan sekä ylläolevan karvakasan puuhia voi seurata nyt myös Blogipolun kautta; tervetuloa!
 P.s Lisää linkkejä  Pics By Johannan seuraamista varten löydät blogin yläosasta "Follow"- välilehdeltä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |