Pullahiiri laihaläski

lauantai 23. toukokuuta 2015

Hektinen arki on tehnyt tehtävänsä! Aikataulujen painaessa päälle terveellinen ruokavalio ja ruokaympyrä ovat unohtuneet, liikunta on pyyhitty pois kalenterista pysyvästi ja riittävä lepo ja uni on vaihdettu tarpeettomana valvomiseen. Monipuolisen kotiruuan on korvannut liian usein Saarioisten äitien tekeleet ja lounaan töissä vauhdissa valikoitu suklaapatukka, polkupyörän sijaan on otettu kulkuneuvoksi auto ja valvominen on ollut välttämätöntä velvoitteitten loppuunsaattamiseksi.
 
 Peilistä katsoo ryytynyt oravanpyörän juoksija.  Laihaläski, löysä pullahiiri; painokelvotonta materiaalia, en kykene julkaisemaan kuvaa tilanteestani. Silmänaluset ovat tummanpuhuvat, kasvojen iho huonompi kuin aikoihin, hiukset kiillottomat, kynnet lohkeilleet, keskivartalo turvonnut, ryhti etukumara. Lempifarkut puristi jo aamulla ikävästi, valitsin niiden sijaan väljemmät versiot joita boyfriendeiksikin kutsutaan. Kokonaisvaltaisesti olo on tukkoinen lähipäivien herkkuöverien jäljiltä.
 
Televisiossa esitetään erilaisia pullukkarealityja. Olen seurannut satunnaisesti näitä tosielämän sankareita; heitä jotka ovat saavuttaneet huomattavia tuloksia sisulla, sitkeydellä, periksiantamattomuudella sekä kovalla työllä. Kerrassaan huikeaa, onnittelut hienoista saavutuksista kaikille ex- pullukoille! Toivottavasti ex- Pullukat ovat omaksuneet ohjelmin kautta saamansa eväät uudeksi elämäntavakseen.
 


 Pullukka- realityt ovat saaneet rinnalleen parhaaseen katseluaikaan kilpailijan, nimittäin toisen äärilaidan edustajat, aktiiviset naiset Fitnesspäiväkirjoista. Olen seurannut Venlan, Eevin Marin ja Nannan treenaamista kotisohvalta käsin; kerrassaan huikeaa motivaatiota! Niin huikeaa, että ihan kateeksi käy... Fitnesspäiväkirjojen naisista huokuu treenaamisen tuoma hyvä olo ja tekemisen ilo.
 
Fitnesspäiväkirjat ovat antaneet ajattelemisen aihetta. Olen itse vastuussa siitä mitä olen, mitä teen ja mitä syön. Sitä saa mitä tilaa. Pullahiiri laihaläskikin saa palkkansa; mikäli ei ryhdistäydy. Huonojen elämäntapojen tuhojen eteneminen on pysäytettävä. Nyt tai ei koskaan; on elämäntaparemontin aika!
 


Mitä tapahtuu seuraavaksi, siitä kerron lisää myöhemmin!
 
P.s Kuvissa esiintyvä vihreä punnus on päivän paras ostokseni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |