Summer Pics

maanantai 17. elokuuta 2015

Maailmankaikkeuden pisimmän postaustauon pitänyt kesälomailija ilmottautuu! Kesän viimeinen kuukausi on jo puolessa välissä ja kesäkuulumiset ovat vielä jakamatta tänne blogin puolelle. Kamera on kulkenut matkassani vaihtelevalla menestyksellä kesämenoissa; joskin kuvamateriaalia on kertynyt ihan kivasti muistikortille. Bloggaaminen on onneksi omalla kohdallani harrastus; kesällä kai kuuluukin tehdä muutakin kuin kuluttaa aikaa tietokoneella? 


Vietin kesälomani kahdessa jaksossa. Vuosiloman jakaminen jaksoihin sopii minulle parhaiten. Koen lepääväni riittävästi jo muutaman viikon aikana. Palasin molemmilta lomajaksoilta levänneenä  takaisin töihin. 


Sain kunnian osallistua kesän aikana kaksiin häihin, rippijuhliin ja 9- vuotissyntymäpäiviin. Vietimme mukavan juhannuksen ystäväpariskunnan kanssa. Lisäksi olen saanut viettää laatuaikaa ystävien ja perheen kanssa niin maalla kuin merelläkin. Ennätimme lisäksi tehdä kaksi ikimuistoista matkaa Suomen rajojen ulkopuolelle. Parhautta kerrakseen. 







Kaikki tämän postauksen kuvat ovat muistoja kesäkuun ehkä ainoalta (?) aurinkoiselta päivältä. Onneksi olemme saaneet viimeinkin nyt elokuussa nauttia vielä auringosta ja lämmöstä. 

Miten Teidän lukijoitten kesä on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |