Side Photo Diary Part IV; Last Day Random Pics

tiistai 12. elokuuta 2014

Viimeisenä, muttei vähäisempänä, satunnaisia otoksia viimeiseltä Siden lomapäivältämme. Siden sataman liepeillä sijaitsee melkoiset Rooman ja Bysantin ajan rauniot. Täällä sijaitsee muun muassa Turkin suurin amfiteatteri; sanoisin, että aika vaikuttava sellainen.
 
Arkeen palanneena, näitä lomakuvia selatessani, en voi muuta sanoa kuin että melko pikaisella aikataululla Siden lähdöllä saimme mukavan arkilomailun katkaisun aikaiseksi. Siden lomaviikkomme oli Suomessa vielä kohtuullisen kolea, joten varaslähtö Suomen kesäkeleihin lisäsi mukavasti rentojen, kesäisten lomapäivien määrää.
 



 


 

 
 
Kesäkuukausille sijoittunut vuosilomani käsitti viisitoista vuosilomapäivää sekä viisi vapaapäivää. Paluu lomaltani takaisin töihin on sisältänyt epätietoisuutta syyskuukausien työllistymistilanteestani. Takataskussani on vielä kolmetoista lomapäivää mahdollisesti "pahan päivän varalle" työttömyyden uhatessa. Tai vaihtoehtoisesti ansaitusti vietettäväksi sitten joskus talven kuukausina... Mene ja tiedä kuinka käy pätkätyöläisen! Vaikkakin ihan kohta alkavat opintoni ovat piristämässä alkavaa syksyä, olen odottanut kovasti lopullista tietoa työkuvioitteni sinetöitymisestä. Suuntaan tai toiseen.
 
Hei, tällä erää taidan laittaa pisteen matkakuville ja seuraavassa postauksessa onkin sitten jo hieman "ajankohtaisempaa" kuvamateriaalia!
 Mukavaa alkanutta viikkoa ja pysykäähän linjoilla! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |